Dverg-Kongereke med tilbehør |
Dverg-Kongereke massert inn med hav båren Appelsin Cognac fra Bretagne.
Hyperventilert i nøyaktig 5 minutter og 30 sekunder.
Pomme de Terre er Pater-Velsignet og håndplukket.
Poteten er lett børstet med en persilledusk fra vår økologiske grønnsaks hage, ved slottet som befinner seg i Auvergne-Rhône-Alpes regionen, i sør-øst Frankrike.
Røstet på en feltseng av Bonsai bambus som er fraktet via den gamle Silkeveien fra Kina.
Aspargesen er rundet i dampen fra Creme De Bruelle og lett tørket i en leirovn i hele 13 sekunder til ekte Fado sang.
Tallerkenen er for varmet og dampet i sitron vann, direkte importert fra Cecilia
(Er det tallerken eller sitron vannet som er importert, er vi usikker på red. anm.)
Serveres med en Château Lafitte 1776.
Denne utsøkte vinen må kjøpes separat og inngår dessverre ikke til dagens hovedrett.
Prisen som er på en nette sum av kr 988,-
Hvilket ikke kan sies å være noen upris, men den er et must for å få full opplevelse av denne kulinariske retten.
Reservasjons tiden på Restaurant Haleh Lujah er bare på 4 år.
Den har Michelin-stjerne!
Referanse linker:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar